1983

Segon Premi en el I Concurs d´Experiències Pedagògiques de l´Alt Empordà  Ajuntament de Figueres amb el treball "Figueres la Meva Ciutat. Treball Didàctic pel coneixement de l´Entorn" ( 2on. E.G.B.).

1985

Tercer premi en el III concurs d´Experiències Pedagògiques de l´Alt Empordà Ajuntament de Figueres amb el treball " Dalí a l ´Escola. Treball didàctic pel coneixement de la vida i obra de Salvador Dalí." (De 1er a 8è d´E.G.B.) .

1987

. Primer Accèssit al VI Premi "Pau Vila " de la Universitat Autònoma de Barcelona amb el treball " LA MEVA CIUTAT".

. Menció del jurat del V Premi per a obres de Civisme " Serra i Moret " de la Generalitat de Catalunya amb el treball "VALOREM LA REALITAT QUE ENS ENVOLTA. Treball didàctic pel foment dels valors a l´escola".

Acte de lliurament del premi

1988.

. Primer Premi en el VI concurs d´Experiències Pedagògiques de l´Alt Empordà. Ajuntament de Figueres. amb el treball "LA PROBLEMÀTICA DEL MÓN D´AVUI- Treball didàctic pel coneixement i valoració dels problemes del món actual"

1989

. Segon Premi en el VII concurs d´Experiències Pedagògiques de l´Alt Empordà amb el treball " AVIAT LLEGIREM - Treball didàctic per a l´aprenentatge de la lectura "

1990

. Accèssit Especial en els III Premis EPSON de Divulgació Informàtica per l´assaig " LA INFORMÁTICA COMO AYUDA A LOS DISCAPACITADOS".

.

. Menció del Jurat del VIII premi "Serra i Moret" de la Direcció General d´Acció Cívica de la Generalitat de Catalunya per l´obra "DICCIONARI CÍVIC - INCÍVIC".

. Primer Premi en el VIII concurs d´Experiències Pedagògiques de l´Alt Empordà. Ajuntament de Figueres amb el treball "DICCIONARI CÍVIC - INCÍVIC"

1999 
Menció del Jurat dels Primers Premis de Creació Virtual
de la
Universitat Oberta de Catalunya amb el Treball " La Problemàtica del món d´Avui"
line.gif (917 bytes)

TITULACIÓ FORMACIÓ PERMANENT DOCÈNCIA CONGRESSOS PREMIS
CURSOS IMPARTITS PROGRAMES INFORMÀTICS ARTÍCLES QUADERNS LLIBRES